Go to main content

Kicsi és kellemes

A Kicsi és kellemes kereső kiválogatja Önnek a kicsi és barátságos, rusztikus környezetben található kempingeket, ahol optimális pihenés és nyaralás várja Önt. Több mint 2018 ilyen kempinget választottunk ki, amelyeket 150 felszereltségi szempont szerint vizsgáltunk.

Ennek a keresőnek a segítségével Ön még gyorsabban megtalálhatja a kívánt kempingezési úticélt. Legyen az falusi kemping, minikemping vagy természeti környezetben kialakított kemping; minden esetben kis méretű kempingek, legfeljebb
50 turistaosztályú hellyel.

Ez a kereső azok számára előnyös, akik szeretnék elkerülni a nagy, zsúfolt kempingeket, és nyugodt nyaralásra vágynak. Az ACSI ellenőrei a hangulat és a barátságos környezet szempontjából válogatták ki ezeket, a többnyire vidéki kempingeket.

Ezen kívül, a kleinecampingplaetze.de weboldalon is kereshet kicsi kempingeket: itt még több információt olvashat az ACSI összes „Great Little Campsites” kempingjéről.


ACSI Great Little Campsites

Az ACSI Great Little Campsites alkalmazás gyorsan megtalálhatja a 26 európai ország kis léptéku, rusztikus kempingjeit. Internet kapcsolat nélkül is! Az ACSI 2018 kicsi, barátságos, legfeljebb 50 táborhellyel rendelkezo kempinget válogatott ki és ellenorzött.

További info

  • Mindig és mindenhol kéznél van a információ
  • Internet kapcsolat nélkül müködik
  • 2018 kempingterület

Figyelem!

A Kicsi és kellemes kempingeket több mint 150 felszereltségi szempont alapján ellenőriztük. Az elsősorban nagy kempingekben megtalálható ellátásokat nem vizsgáltuk. A Kicsi és Kellemes kereső használata során ezeket az ellátásokat szürkével jelöltük.

Europa app

Úton van és kempinget keres?

Használd az ACSI Európa mobil alkalmazást! Próbáld ki ingyen.

itunes.apple.com Google Play Itt olvashat többet az alkalmazásról