Go to main content

Navigálás a kempinghez

Navigálás a kempinghez

A navigációs készülék használatakor nélkülözhetetlen a kemping GPS-koordinátáinak ismerete. Az Eurocampings oldalán ezért minden egyes kempingnél feltüntettük a GPS-koordinátákat. A koordináták országonként ingyen letölthetők az My ACSI-mon keresztül. Ellenőreink a kemping bejárati sorompójánál mérték meg a koordinátákat, így nem lehet eltévedni!

Az ACSI Eurocampings weboldalán egyszerűen használhatja a Google útvonaltervezőt is. Az útikönyvek használói számára pedig leírást adunk a kemping előtti néhány kilométerről. Ez nagyon praktikus, mert sok kemping bejárata egy zsákutca végén található.

GPS-koordináták letöltése

Egy adott ország kempingjeinek GPS-koordinátái könnyűszerrel letölthetők (csak angol nyelven áll rendelkezésre). Ezeket a lépéseket kell megtenni:

  1. Az ACSI Club ID weboldalon lépjen be az My ACSI-mba. Ha még nem regisztrált, akkor először itt regisztráljon

  2. Lépjen a „GPS” fülre
  3. Ellenőrizze, hogy navigációs rendszerének beállítása megfelelő-e. Ha ez nem így van, a „My Profile” alatt tudja módosítani a beállítást

  4. Válassza ki a kívánt országot
  5. Majd ezután kattintson a „Eurocampings” gombra
  6. A GPS-koordináták ezt követően automatikusan letöltődnek az Ön számítógépére. A navigációs készülékre való telepítéshez javasoljuk, nézze meg a készülék használati útmutatóját*.

* Figyelem! Az ACSI nem nyújt (telefonos) segítséget a navigációs készülékek működésével és a koordinátáknak a készülékre való feltöltésével kapcsolatban. Tanulmányozza navigációs készüléke (TomTom, Garmin, Snooper) használati útmutatóját a pontos eljárásra vonatkozóan. Ha kérdések vagy problémák merülnének fel a betöltés során, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a navigációs rendszer gyártójával.
GPS-koordináták letöltése
 

GPS-koordináták kézi beállítása

A GPS-koordinátákat a kalauzban és a honlapunkon fokban, percben és másodpercben is megadjuk. Így Ön kézzel is be tudja írni ezeket navigációs készülékébe. Ellenőrizze, hogy a készülék beállítása megfeleljen a bevitt fokrendszer alakjának. Az első szám előtt egy N betű áll (észak). A második előtt egy E (kelet) vagy egy W (nyugat).

Ezek a GPS-koordináták csak az ACSI hozzájárulásával használhatók fel kereskedelmi célokra.

A kempinghez vezető út leírása

Nem minden navigációs rendszert lehet beállítani autó-lakókocsi kombinációra. Ezért a kalauzban és a honlapon is mindig megadjuk a kempinghez vezető út utolsó néhány kilométerének leírását. De ne felejtse el figyelni a jelzőtáblákat! A legrövidebb út nem mindig a legkönnyebb.

Google Útvonaltervező

A honlapon az „Elérhetőségek” fül alatt minden kemping esetében azonnal megtervezheti útját a Google útvonaltervezővel. Kattintson a linkre és töltse ki a kiindulási pont adatait.

Europa app

Úton van és kempinget keres?

Használd az ACSI Európa mobil alkalmazást! Próbáld ki ingyen.

itunes.apple.com Google Play Itt olvashat többet az alkalmazásról