Go to main content

 

Felszereltség

Az ACSI kempingenként több mint 200 szolgáltatást és egyéb fontos szempontot ellenőriz. Kempingek kereshetők téma szerint, min pl. „Kempingezés kutyával“, vagy „Kempingek mozgáskorlátozottak részére“. Ezen kívül, az Ön számára fontos szolgáltatásokra is le elehet válogatni, mint pl. úszómedence megléte, a kemping fekvése, vagy a nyitvatartási időszak.

Néhány adat és berendezés további kiegészítéssel bõvülhet:

  1. Vastag betûvel szedett szolgáltatások, berendezések
  2. Szolgáltatások megléte
  3. Postacím
  4. Osztályozás
  5. Mozgáskorlátozottak
  6. Téli sport kempingek
  7. Nyitvatartási idõszak
  8. Tájékoztató árak
  9. Ellenőrök
  10. Telefonszám / faxszám

1. Vastag betûvel szedett szolgáltatások, berendezések

A félkövér betűvel írott szolgáltatások nem tartoznak a szállásköltségbe. Ezekért külön kell fizetni. (Ez nem jelenti azt, hogy a nem félkövér betűvel írott szolgáltatások ingyenesek!)

2. Szolgáltatások megléte

Ha pl. az uszoda, vagy valamilyen más szolgáltatás/ellátás közvetlenül a kemping mellett található, és azt a kemping vendégei is használhatják, akkor ez a szolgáltatás a kemping saját adatai között is feltüntetésre kerül.

3. Postacím

Néhány kemping rendkívül kis településen vagy lakott területen kívüli völgyben található. Ez lehet az oka, ha esetleg a postai irányítószám és a helységnév kivételével más címadat, utcanév nincs megadva. Ezekben az esetekben az említett adatok elegendõek a levélváltáshoz az adott kempinggel.

4. Osztályozás

Az ACSI nem osztályozza csillaggal vagy más megkülönböztetõ jeggyel a kempingeket. Az esetlegesen megadott osztályba sorolás a helyi hatóságok megállapítása szerint történik. A csillagok gyakran kevésbé vonatkoznak a minõségre, mint inkább a komfortfokozatra, amit a kemping nyújtani tud. Többnyire a szolgáltatások számával együtt növekszik a csillagok száma és gyakran ... az ár is.

5. Mozgáskorlátozottak

A mozgáskorlátozottak számára alkalmas kempingek azokat a normákat teljesítik, amelyek a Mozgáskorlátozottak Hollandiai Tanácsával „Nederlandse Gehandicaptenraad“ kerültek leegyeztetésre. Ezekben mindig megtalálhatók a mozgáskorlátozottak számára alkalmas toalettek, zuhanyzók, vagy azok kombinációja. Ebbõl kiindulva az ACSI minden kempingnél tájékoztat a mozgáskorlátozottak számára hasznos berendezésekrõl. Kempinek mozgáskorlátozottak részére.

Létezik egy lista a megfelelő kempingezési területtel rendelkező „Kis kempingekről” is, amelyek használhatják a „Kicsi és Kellemes” elnevezést. A keresés során ügyeljen arra, hogy bejelölje mind a „Kis kempingek”, mind a „Kempingek mozgáskorlátozottak részére” rubrikát is.

6. Téli sport kempingek

Az ACSI nagy számban kínál télen, illetve kora tavasszal nyitva tartó kempingeket is.

Külön lista készült azokról a kempingekről, amelyek használhatják a Kicsi és Kellemes elnevezést. A keresés során ügyeljen arra, hogy bejelölje mind a „Kis kempingek”, mind a „Téli sport kempingek” rubrikát is.

7. Nyitvatartási idõszak

Kérjük vegye figyelembe, hogy azon kempingek tényleges nyitvatartási ideje, amelyeket 2014-ben adtak meg, (mindenek elõtt az elõ- és utószezonban) megváltozhatott. Mindezekbõl következõen bizonyos szolgáltatások az elõ- és utószezonban nem elérhetõek. Emiatt mindenképpen ajánlatos az illetõ kempinget elõzetesen felhívni.

8. Tájékoztató árak

A feltüntetett árak irányárak, és eltérhetnek az adott kemping által ténylegesen számlázott áraktól. A megadott kétféle irányár ily módon hozzávetőlegesen jelzi a kemping díjszabását.

Irányár 1: ez az ár a főszezonban, 2 felnőtt részére, 1 éjszakára vonatkozik, lakókocsival és autóval együtt, beleértve az elektromos áramot és az idegenforgalmi adót is. Az irányárban nem vettük figyelembe a kiegészítő szolgáltatásokat.

Irányár 2: ez az ár a főszezonban, 2 felnőtt és 2, 6 és 9 éves gyermek részére, 1 éjszakára vonatkozik, lakókocsival és autóval együtt, beleértve az elektromos áramot és az idegenforgalmi adót is. Ebben az irányárban sem vettük figyelembe a kiegészítő szolgáltatásokat.

Fontos! Ezek az árak megfelelnek annak, ahogy azt a 2000. évben az ACSI felügyelõ ellenõrzése alkalmával számlázták. Az általunk megadott árak tehát ACSI tájékoztató árak, azaz ez alapján nem tudja fillérre elõre kiszámolni a szabadság eltöltésének költségeit. Mindez csupán iránymutatóként szolgál.

9. Ellenőrök

Amikor Ön megkeres egy kempinget, az információk között megtalálható a kempinget ellenőrző ACSI-ellenőr neve és telefonszáma is. Őt fel lehet hívni további tájékoztatásért.

10. Telefonszám / faxszám

A kemping teljes elérhetõségi számát kapja meg, amelyet tárcsáznia kell az adott országon belül, ha fel szeretné hívni, vagy faxot akar küldeni. Külföldrõl történõ hívás esetén a hívott szám elé az illetõ ország elõhívószámát is tárcsáznia kell.

Ország Országhívó szám  
Andorra  376  hívószám
Belgium 32  körzetszám 0 nélkül és hívószám
Dánia 45  hívószám
Németország 49  körzetszám 0 nélkül és hívószám
Észtország  372  körzetszám és hívószám 
Finnország 358 körzetszám 0 nélkül és hívószám
Franciaország 33 hívószám 0 nélkül
Görögország 30 körzetszám 0 nélkül és hívószám
Nagy-Britannia  44 körzetszám 0 nélkül és hívószám
Magyarország 36 körzetszám 06 nélkül és hívószám
Írország 352  körzetszám 0 nélkül és hívószám
Olaszország 39  körzetszám és hívószám 
Horvátország 385 körzetszám 0 nélkül és hívószám
Lettország  371  körzetszám és hívószám 
Litvánia  370 körzetszám és hívószám 
Luxemburg 352 hívószám
Hollandia 31 körzetszám 0 nélkül és hívószám
Norvégia 47 hívószám
Ausztria 43 körzetszám 0 nélkül és hívószám
Lengyelország 48 körzetszám 0 vagy 8 nélkül és hívószám
Portugália 351  körzetszám 0 nélkül és hívószám
Románia  40  körzetszám 0 nélkül és hívószám
Szlovénia 386  körzetszám 0 nélkül és hívószám
Szlovákia 421  körzetszám 0 nélkül és hívószám
Spanyolország 34  körzetszám és hívószám 
Cseh Köztársaság 420  körzetszám 0 nélkül és hívószám
Törökország 90  körzetszám 0 nélkül és hívószám
Svédország 46  körzetszám 0 nélkül és hívószám
Svájc 41  körzetszám 0 nélkül és hívószám
 

Érdekes ötleteket és ajánlatokat kaphat

Hírlevelünkben rengeteg ötletet, újdonságot, az ACSI ajánlatait, valamint gondosan válogatott partnerek hirdetéseit olvashatja. Az hírlevelét legfeljebb heti egy alkalommal küldjük.

Adatai biztonságban vannak, azokat nem adjuk át másoknak