Go to main content

 

Felszereltség

Amennyiben Ön egy kempinget keres és kiválasztott egy országot, akkor helység, kempingnév vagy szolgáltatás alapján pontosíthat. Szolgáltatás, felszereltség alapján keresve 10 fõrovat és kempingtípusok állnak a rendelkezésére, úgy mint téli sport kemping, naturista vagy részben naturista kemping és mozgáskorlátozottak számára alkalmas kemping.

Az Ön igényeinek megfelelõ kemping kiválasztása után általános információkat kap a méretre, fekvésre, útvonalra és az ACSI felügyelõre vonatkozóan. Innentõl tovább klikkelhet a "felszereltségekre".

Néhány adat és berendezés további kiegészítéssel bõvülhet:

  1. Vastag betûvel szedett szolgáltatások, berendezések
  2. Szolgáltatások megléte
  3. Postacím
  4. Osztályozás
  5. Mozgáskorlátozottak
  6. Téli sport kempingek
  7. Nyitvatartási idõszak
  8. Tájékoztató árak
  9. Ellenőrök
  10. Telefonszám / faxszám

1. Vastag betûvel szedett szolgáltatások, berendezések

A félkövér betűvel írott szolgáltatások nem tartoznak a szállásköltségbe. Ezekért külön kell fizetni. (Ez nem jelenti azt, hogy a nem félkövér betűvel írott szolgáltatások ingyenesek!)

2. Szolgáltatások megléte

Ha pl. az uszoda, vagy valamilyen más szolgáltatás/ellátás közvetlenül a kemping mellett található, és azt a kemping vendégei is használhatják, akkor ez a szolgáltatás a kemping saját adatai között is feltüntetésre kerül.

3. Postacím

Néhány kemping rendkívül kis településen vagy lakott területen kívüli völgyben található. Ez lehet az oka, ha esetleg a postai irányítószám és a helységnév kivételével más címadat, utcanév nincs megadva. Ezekben az esetekben az említett adatok elegendõek a levélváltáshoz az adott kempinggel.

4. Osztályozás

Az ACSI nem osztályozza csillaggal vagy más megkülönböztetõ jeggyel a kempingeket. Az esetlegesen megadott osztályba sorolás a helyi hatóságok megállapítása szerint történik. A csillagok gyakran kevésbé vonatkoznak a minõségre, mint inkább a komfortfokozatra, amit a kemping nyújtani tud. Többnyire a szolgáltatások számával együtt növekszik a csillagok száma és gyakran ... az ár is.

5. Mozgáskorlátozottak

A mozgáskorlátozottak számára alkalmas kempingek azokat a normákat teljesítik, amelyek a Mozgáskorlátozottak Hollandiai Tanácsával „Nederlandse Gehandicaptenraad“ kerültek leegyeztetésre. Ezekben mindig megtalálhatók a mozgáskorlátozottak számára alkalmas toalettek, zuhanyzók, vagy azok kombinációja. Ebbõl kiindulva az ACSI minden kempingnél tájékoztat a mozgáskorlátozottak számára hasznos berendezésekrõl. Kempinek mozgáskorlátozottak részére.

Létezik egy lista a megfelelő kempingezési területtel rendelkező „Kis kempingekről” is, amelyek használhatják a „Kicsi és Kellemes” elnevezést. A keresés során ügyeljen arra, hogy bejelölje mind a „Kis kempingek”, mind a „Kempingek mozgáskorlátozottak részére” rubrikát is.

6. Téli sport kempingek

Az ACSI nagy számban kínál télen, illetve kora tavasszal nyitva tartó kempingeket is.

Külön lista készült azokról a kempingekről, amelyek használhatják a Kicsi és Kellemes elnevezést. A keresés során ügyeljen arra, hogy bejelölje mind a „Kis kempingek”, mind a „Téli sport kempingek” rubrikát is.

7. Nyitvatartási idõszak

Kérjük vegye figyelembe, hogy azon kempingek tényleges nyitvatartási ideje, amelyeket 2014-ben adtak meg, (mindenek elõtt az elõ- és utószezonban) megváltozhatott. Mindezekbõl következõen bizonyos szolgáltatások az elõ- és utószezonban nem elérhetõek. Emiatt mindenképpen ajánlatos az illetõ kempinget elõzetesen felhívni.

8. Tájékoztató árak

A feltüntetett árak irányárak, és eltérhetnek az adott kemping által ténylegesen számlázott áraktól. A megadott kétféle irányár ily módon hozzávetőlegesen jelzi a kemping díjszabását.

Irányár 1: ez az ár a főszezonban, 2 felnőtt részére, 1 éjszakára vonatkozik, lakókocsival és autóval együtt, beleértve az elektromos áramot és az idegenforgalmi adót is. Az irányárban nem vettük figyelembe a kiegészítő szolgáltatásokat.

Irányár 2: ez az ár a főszezonban, 2 felnőtt és 2, 6 és 9 éves gyermek részére, 1 éjszakára vonatkozik, lakókocsival és autóval együtt, beleértve az elektromos áramot és az idegenforgalmi adót is. Ebben az irányárban sem vettük figyelembe a kiegészítő szolgáltatásokat.

Fontos! Ezek az árak megfelelnek annak, ahogy azt a 2000. évben az ACSI felügyelõ ellenõrzése alkalmával számlázták. Az általunk megadott árak tehát ACSI tájékoztató árak, azaz ez alapján nem tudja fillérre elõre kiszámolni a szabadság eltöltésének költségeit. Mindez csupán iránymutatóként szolgál.

9. Ellenőrök

Amikor Ön megkeres egy kempinget, az információk között megtalálható a kempinget ellenőrző ACSI-ellenőr neve és telefonszáma is. Őt fel lehet hívni további tájékoztatásért.

10. Telefonszám / faxszám

A kemping teljes elérhetõségi számát kapja meg, amelyet tárcsáznia kell az adott országon belül, ha fel szeretné hívni, vagy faxot akar küldeni. Külföldrõl történõ hívás esetén a hívott szám elé az illetõ ország elõhívószámát is tárcsáznia kell.

Ország Országhívó szám  
Andorra  376  hívószám
Belgium 32  körzetszám 0 nélkül és hívószám
Dánia 45  hívószám
Németország 49  körzetszám 0 nélkül és hívószám
Észtország  372  körzetszám és hívószám 
Finnország 358 körzetszám 0 nélkül és hívószám
Franciaország 33 hívószám 0 nélkül
Görögország 30 körzetszám 0 nélkül és hívószám
Nagy-Britannia  44 körzetszám 0 nélkül és hívószám
Magyarország 36 körzetszám 06 nélkül és hívószám
Írország 352  körzetszám 0 nélkül és hívószám
Olaszország 39  körzetszám és hívószám 
Horvátország 385 körzetszám 0 nélkül és hívószám
Lettország  371  körzetszám és hívószám 
Litvánia  370 körzetszám és hívószám 
Luxemburg 352 hívószám
Hollandia 31 körzetszám 0 nélkül és hívószám
Norvégia 47 hívószám
Ausztria 43 körzetszám 0 nélkül és hívószám
Lengyelország 48 körzetszám 0 vagy 8 nélkül és hívószám
Portugália 351  körzetszám 0 nélkül és hívószám
Románia  40  körzetszám 0 nélkül és hívószám
Szlovénia 386  körzetszám 0 nélkül és hívószám
Szlovákia 421  körzetszám 0 nélkül és hívószám
Spanyolország 34  körzetszám és hívószám 
Cseh Köztársaság 420  körzetszám 0 nélkül és hívószám
Törökország 90  körzetszám 0 nélkül és hívószám
Svédország 46  körzetszám 0 nélkül és hívószám
Svájc 41  körzetszám 0 nélkül és hívószám