Go to main content

Az Eurocampings-ről

Aktuális, objektív és megbízható információ a kempingekrõl

Az ACSI, a kempingek szakértõje 1999 óta „Eurocampings” néven az interneten keresztül is elérhetõvé teszi a kemping-kalauzok tartalmát. Ez a weboldal a kalauzok tartalmával megegyezõ, aktuális, objektív és megbízható adatokat tartalmaz a kempingekrõl. Megtalálható benne minden, az ACSI által ellenõrzött kemping teljes áttekintése. A látogató vizuális szempontból is jó benyomásokat szerezhet lehetséges úticéljáról.


Egyszerû keresési mód

Az „Eurocampings.hu”-hoz kapcsolódó adatbázis több mint 9.700 európai kemping adatait tartalmazza. Az egyszerû keresési funkcióknak köszönhetõen kiválaszthatja azt a kempinget, amely megfelel személyes igényeinek. Több mint 200 kényelmi szolgáltatás közül választhat. Kereshet térképen, helységnév vagy a kemping neve alapján.

Egyszerû keresési mód

Online foglalás

Online foglalás

Számos kempingben foglalhat helyet közvetlenül, az interneten keresztül. A többi kemping esetében információkérõ adatlapot vagy foglalási kérelmet küldhet. Ez mindkét esetben automatikusan a kemping tulajdonosának anyanyelvén készül el. Így Önnek semmit nem kell lefordítania.


Eurocampings mobil telefonon

Az Eurocampings.hu természetesen mobil készülékeken is elérhető. A weboldalt teljes mértékben reszponzívvá tettük, ami azt jelenti, hogy rugalmasan igazodik az Ön mobil készüléke képernyőméreteihez, anélkül, hogy a szöveg olvashatósága vagy a weboldal használhatósága kárt szenvedne. Nézheti notebook-on, táblagépen vagy mobil telefonon, az Eurocampings.nl mindig jól látható.

Szeretné offline üzemmódban (internet kapcsolat nélkül) is használni az ACSI-t mobil készülékén? Töltse le az ACSI Kempingek Európán mobil alkalmazás-t, amely több mint 7.950 európai kempingről szolgáltat adatokat, vagy az ACSI Great Little Campsites alkalmazás-t csaknem 2.000 kicsi és hangulatos kempinggel. Ily módon a térképanyag, a kempingadatok és a fényképek mindig és mindenhol rendelkezésre állnak!

Eurocampings mobil telefonon

Kicsi és Kellemes

Kicsi és Kellemes

2010 végén új keresőfunkciót mutattunk be: a kicsi és kellemes kempingek keresőjét. Különösen a csendes, barátságos kempinget keresők számára, ahol legfeljebb 50 turistaosztályú hely található.


Közös promóciók, tagsági viszony, hirdetési lehetőségek

Az Eurocampings.hu a maga évi több mint 10 millió látogatójával ideális együttműködési partner. Vegye ki Ön is a részét Európa legnagyobb kempingkeresőjének sikeréből közös promóció, tagsági partneri viszony révén, a weboldalon vagy egy hírlevélben elhelyezett hirdetés útján.

Vegye fel velünk a kapcsolatot minden kötelezettség nélkül, a lehetőségek gyakorlatilag korlátlanok. A hirdetésekkel és a tagsági viszonnyal kapcsolatos információhoz vegye igénybe a kapcsolatfelvételi nyomtatványt. Közös promóciókra vonatkozó tájékoztatásért kérjük, forduljon a Marketing és Értékesítési osztályhoz (Marketing & Sales, tel. +31 488 452055).

Az Eurocampings.hu lehet a kapocs Ön és kempingkedvelők milliói között, itthon és külföldön!

Közös promóciók, tagsági viszony, hirdetési lehetőségek

Érdekes ötleteket és ajánlatokat kaphat

Hírlevelünkben rengeteg ötletet, újdonságot, az ACSI ajánlatait, valamint gondosan válogatott partnerek hirdetéseit olvashatja. Az hírlevelét legfeljebb heti egy alkalommal küldjük.

Adatai biztonságban vannak, azokat nem adjuk át másoknak