Go to main content

Az Eurocampings-ről

Aktuális, objektív és megbízható információ a kempingekrõl

Az ACSI, a kempingek szakértõje 1999 óta „Eurocampings” néven az interneten keresztül is elérhetõvé teszi a kemping-kalauzok tartalmát. Ez a weboldal a kalauzok tartalmával megegyezõ, aktuális, objektív és megbízható adatokat tartalmaz a kempingekrõl. Megtalálható benne minden, az ACSI által ellenõrzött kemping teljes áttekintése. A látogató vizuális szempontból is jó benyomásokat szerezhet lehetséges úticéljáról.


Egyszerû keresési mód

Az „Eurocampings.hu”-hoz kapcsolódó adatbázis több mint 9900 európai kemping adatait tartalmazza. Az egyszerû keresési funkcióknak köszönhetõen kiválaszthatja azt a kempinget, amely megfelel személyes igényeinek. Több mint 200 kényelmi szolgáltatás közül választhat. Kereshet térképen, helységnév vagy a kemping neve alapján.

Egyszerû keresési mód

Online foglalás

Online foglalás

Számos kempingben foglalhat helyet közvetlenül, az interneten keresztül. A többi kemping esetében információkérõ adatlapot vagy foglalási kérelmet küldhet. Ez mindkét esetben automatikusan a kemping tulajdonosának anyanyelvén készül el. Így Önnek semmit nem kell lefordítania.


Eurocampings mobil telefonon

Az Eurocampings.hu természetesen mobil készülékeken is elérhető. A weboldalt teljes mértékben reszponzívvá tettük, ami azt jelenti, hogy rugalmasan igazodik az Ön mobil készüléke képernyőméreteihez, anélkül, hogy a szöveg olvashatósága vagy a weboldal használhatósága kárt szenvedne. Nézheti notebook-on, táblagépen vagy mobil telefonon, az Eurocampings.nl mindig jól látható.

Szeretné offline üzemmódban (internet kapcsolat nélkül) is használni az ACSI-t mobil készülékén? Töltse le az ACSI Kempingek Európán mobil alkalmazás-t, amely több mint 8.000 európai kempingről szolgáltat adatokat, vagy az ACSI Great Little Campsites alkalmazás-t csaknem 2.000 kicsi és hangulatos kempinggel. Ily módon a térképanyag, a kempingadatok és a fényképek mindig és mindenhol rendelkezésre állnak!

Eurocampings mobil telefonon

Kicsi és Kellemes

Kicsi és Kellemes

2010 végén új keresőfunkciót mutattunk be: a kicsi és kellemes kempingek keresőjét. Különösen a csendes, barátságos kempinget keresők számára, ahol legfeljebb 50 turistaosztályú hely található.


Közös promóciók, tagsági viszony, hirdetési lehetőségek

Az Eurocampings.hu a maga évi több mint 10 millió látogatójával ideális együttműködési partner. Vegye ki Ön is a részét Európa legnagyobb kempingkeresőjének sikeréből közös promóció, tagsági partneri viszony révén, a weboldalon vagy egy hírlevélben elhelyezett hirdetés útján.

Vegye fel velünk a kapcsolatot minden kötelezettség nélkül, a lehetőségek gyakorlatilag korlátlanok. A hirdetésekkel és a tagsági viszonnyal kapcsolatos információhoz vegye igénybe a kapcsolatfelvételi nyomtatványt. Közös promóciókra vonatkozó tájékoztatásért kérjük, forduljon a Marketing és Értékesítési osztályhoz (Marketing & Sales, tel. +31 488 452055).

Az Eurocampings.hu lehet a kapocs Ön és kempingkedvelők milliói között, itthon és külföldön!

Közös promóciók, tagsági viszony, hirdetési lehetőségek