Go to main content

Kicsi és kellemes

  • 2000-nél is több kicsi és kellemes kemping

  • Speciálisan hangulat és barátságos légkör alapján válogatva

  • Egész Európában

Kicsi és kellemes

Kicsi és hangulatos kempinget keres? Rusztikus környezetben, hogy minél jobban élvezhesse a pihentető kempingezést? Az Eurocampings.eu weboldalán egyszerűen kiválaszthatja a kicsi kempingeket, ha a szűrőt a „Kicsi és kellemes” témára állítja.

Az eredmény Európa 29 országában található, több mint 2000 különböző, kis méretű vagy mini kemping. Ezeket a kempingeket évente ellenőrizzük, több mint 200 szolgáltatás szempontjából. Nevezhetjük őket farmer-, mini-, vagy natúrkempingnek, minden esetben kicsi, legfeljebb 50 táborhellyel rendelkező kempingekről van szó. Itt központi helyen áll a hangulat és a barátságos légkör!
 

Tekintse meg a Great Little Campsites oldalunkat
 


Kicsi és kellemes: nyugodt nyaralás

A Great Little campsites (kicsi és kellemes kempingek) kifejezetten azoknak a kempingezőknek ajánl helyeket, akik kerülik a nagy, zsúfolt kempingeket, és a nyugodt kempingnyaralást részesítik előnyben. Az ACSI ellenőrei ezeket a hangulat és barátságos légkör alapján választották ki, és általában vidéken találhatók. Gyakran foglal el központi helyet a természet, hogy Ön élvezhesse a pihentető, nyugodt kempingnyaralást.
 


Olaszország, Németország vagy Franciaország? Mindenki talál kis kempinget!

Egész Európában lehet kis kempingeket találni. Franciaországban, Németországban, Hollandiában és Olaszországban magától értetődően, de ezen kívül Görögországban, Magyarországon és Romániában is várják Önt a különféle kicsi, nyugodt, zöld kempingek. Ezen kívül, választhat a tengerparti, erdei, vagy például a kis léptékű, gyermekbarát családi kempingek közül is. Így minden kempingező megtalálhatja a neki legmegfelelőbb mini kempinget!
 


ACSI Great Little Campsites mobil alkalmazás

ACSI Great Little Campsites mobil alkalmazás

Az ACSI Great Little Campsites mobil alkalmazás segítségével gyorsan megtalálhatja a kis léptékű, rusztikus kempingező helyeket, Európa 29 országában. Internet kapcsolat nélkül is! Próbálja ki ingyen!
 

  • Évente € 2,99 (ingyenes frissítések)
  • Internet kapcsolat nélkül is használható
  • Mintegy 2000 kis méretű kemping
  • Alkalmas operációs rendszerek: iOs 7-től felfelé, illetve Android 4-től felfelé

További információ

Érdekes ötleteket és ajánlatokat kaphat

Hírlevelünkben rengeteg ötletet, újdonságot, az ACSI ajánlatait, valamint gondosan válogatott partnerek hirdetéseit olvashatja. Az hírlevelét legfeljebb heti egy alkalommal küldjük.

Adatai biztonságban vannak, azokat nem adjuk át másoknak