Go to main content

ACSI Kempingek Európában mobil alkalmazás

 • Mindig és mindenütt kéznél van a kempinginformáció

 • Ingyenes frissítések új kempingértékelésekkel

 • Évente ellenőrzött 8000 kemping

  

Még soha nem volt ilyen egyszerű a lakókocsihely-keresés!

Próbálja ki ingyen a mobil alkalmazást, ötven, Garda-tó körüli kempinggel. Ha tetszik, válasszon az alkalmazásban egy országcsomagot, vagy a teljes csomagot, amelyek 1 éves használatára fizethet elő. És egyre több kempingben tudja táborhelyét közvetlenül az alkalmazásból lefoglalni.

 

Bővítés lakókocsi-hely információval

Lakókocsival készül kirándulni? Mostantól lehetőség nyílik arra is, hogy a kempingekre vonatkozó információkat kibővítse a lakókocsi-helyekre vonatkozó adatokkal. Vásároljon hozzáférést Európa-szerte 9.000 válogatott és ellenőrzött, lakókocsis kemping adataihoz, amelyek részletezik a föld alatti vezetékeket, fizetési módokat és a díjszabást is.

 

A mobil alkalmazás egyszerre 3 készüléken is használható!

Lépjen be, vagy regisztráljon a kempinginformációkat és lakókocsis táborozási lehetőségeket tartalmazó mobil alkalmazásba, és egyszerre három készüléken is megtekintheti az adatokat! 2019-től lehetséges lesz a megvásárolt vagy feloldott országcsomagok különböző készülékekre történő letöltése.

Olvassa tovább!

Regisztráljon az egyik készüléken (vagy lépjen be meglévő Én ACSI-m felületére), majd lépjen be ugyanazzal a felhasználónévvel egy másik készüléken. A mobil alkalmazás felismeri, melyik országcsomagot használhatja. Így Ön egyszerre használhatja az alkalmazást Android telefonon, iPad-en (iOS), de a Windows 10-es laptopon is!

 

Az Androidra és iPhone-ra tervezett ACSI Európa-alkalmazással mindig megtalálhatja a kívánt kempinget. Még internet kapcsolat nélkül is! E kempingkereső segítségével megbízható kempinginformációhoz juthat 31 európai ország 8000 kempingjéről, amelyek mindegyikét évente ellenőrzi az ACSI kempingspecialistája.

 

Helytakarékos megoldás

A teljes alkalmazás 8000 kempingről és 9000 lakókocsis táborhelyről tartalmaz részletes információkat, 9 országcsomagra osztott kempingről, amelyek külön-külön is letölthetők. Így Ön csak azért az információért fizet, amit használni szeretne, és tárhelyet takaríthat meg okostelefonján vagy tabletjén. Természetesen, rendkívül kedvezményes áron egyszerre megvásárolhatja a teljescsomagot is, amely 8000 kempinget, vagy 8000 kempinget és 9000 lakókocsis táborhelyet tartalmaz. Az országcsomagok ez esetben is külön-külön letölthetők.

 

Kempingkeresés az ACSI Európa-alkalmazással

Az ACSI-Európa alkalmazásban többféle módon is lehet keresgélni a kempingek és lakókocsi-helyek között. Úszómedencés, szórakoztató programot kínáló, vagy éppen átutazó kempinget keres? Csak be kell jelölnie a kívánt szolgáltatást. Az alkalmazás 250 keresési szűrőt tartalmaz!

 

Az ACSI kempingalkalmazás természetesen ország, régió, helység, vagy kempingnév szerinti keresésre is alkalmas. És nagyon praktikus útközben: az Ön tartózkodási helye alapján megtalálhatja a közelben lévő kempingeket. De kézzel is beállíthatja helyzetét a térképen, hogy az Ön úti célja közelében keressen kempingeket.

 

Az ACSI Európa-alkalmazás röviden

A praktikus keresőfunkciók és a külön-külön megvásárolható országcsomagok csak kettőt képviselnek az ACSI Európa-alkalmazás számtalan előnyös tulajdonságai közül. A kempingezés szerelmeseinek még sok más oka van rá, hogy élvezzék ezt az alkalmazást:

 
 • A térképanyag, kempingadatok és fényképek offline módban is elérhetők

 • Adja hozzá a kempingeket és lakókocsis táborhelyeket a kedvenceihez

 • Az alkalmazásban kempingeket lehet értékelni, illetve elolvasni más kempingezők értékeléseit

 • Útvonaltervezés, a kemping GPS-koordinátáinak elküldése a Google Maps-re vagy az Apple Térképekre

 • A képernyőn való gombnyomással felhívható a kemping, vagy meglátogatható a honlapja

Fedezze fel Ön is, és változtassa okostelefonját vagy tabletjét kempingkalauzzá.

Az alkalmazás egyszerűen letölthető az Ön készülékére:

 1. A mobil készüléken, ahova le szeretné tölteni az alkalmazást, lépjen be a Google Play-be, Apple App Store-ba, illetve a Microsoft Store-ból 
 2. Google Play badge Get it on Play Store


 3. Keresse meg az „ACSI Kempingek Európában alkalmazást, és töltse le *
 4. ACSI Kempingek Európában mobil alkalmazás

 5. Próbálja ki, majd vásárolja meg valamelyik csomagot a „Vásárlás és feloldás” menüpont alatt

ACSI mobil alkalmazás

 

Az ACSI Kempingek Európában-alkalmazáson kívül, az ACSI még két másik kempinges mobil alkalmazást is kínál. Itt hasonlíthatja őket össze.

 

Figyelem! Az ACSI Kempingek Európában mobil alkalmazás nem a dvd utódja. Ebben az alkalmazásban nem lehet a CampingCard ACSI díjszabásra vagy a CampingCard ACSI elfogadási időszakra szűrni.

 

Specifikáció

Az alkalmazás használható okostelefonon és tableten (Android 5-től felfelé, iOS 7-től felfelé), továbbá (Windows 10-es) laptopon és számítógépen.


 
Használati útmutató ACSI Kempingek Európában alkalmazás

Hogyan működik?

Ha szeretne többet is megtudni az alkalmazás működéséről, olvassa el a használati útmutatót.


* Ha nem találja az alkalmazást a Google Play-ben, Apple App Store-ban illetve a Windows Store-ból, akkor az Ön mobil készüléke sajnos nem alkalmas ennek az alkalmazásnak a használatára.

Különböző országcsomagok közül választhat

Név az ACSI Campings Európa mobil alkalmazásban Kempingi Kemping- és lakókocsi-hely 
Hozzáférés minden országcsomaghoz € 12,99 € 17,99
Hollandia, Luxemburg, Belgium € 1,99 € 2,99
Dánia, Norvégia, Svédország, Finnország € 1,99 € 2,99
Franciaország € 3,99 € 5,49
Spanyolország, Portugália, Andorra € 1,99 € 2,99
Olaszország, San Marino € 1,99 € 2,99
Nagy-Britannia, Írország € 1,99 € 2,99
Horvátország, Szlovénia, Görögország, Bosznia-Hercegovina € 0,99 € 1,99
Németország, Ausztria, Svájc, Liechtenstein € 2,99 € 4,49
Észtország, Magyarország, Lettország, Litvánia, Lengyelország, Románia, Szlovákia, Csehország € 0,99 € 1,99

Érdekes ötleteket és ajánlatokat kaphat

Hírlevelünkben rengeteg ötletet, újdonságot, az ACSI ajánlatait, valamint gondosan válogatott partnerek hirdetéseit olvashatja. Az hírlevelét legfeljebb heti egy alkalommal küldjük.

Adatai biztonságban vannak, azokat nem adjuk át másoknak

Adjusted opening dates: due to the effects of the coronavirus, many campsites have adjusted their opening dates. The information on this website may therefore be temporarily incorrect. Check the campsite's website or social media for the latest information.