Go to main content

ACSI Kempingek Európában mobil alkalmazás

 • Mindig és mindenütt kéznél van a kempinginformáció

 • Ingyenes frissítések új kempingértékelésekkel

 • Évente ellenőrzött 8000 kemping

  

Még soha nem volt ilyen egyszerű a lakókocsihely-keresés!

Próbálja ki ingyen a mobil alkalmazást, ötven, Garda-tó körüli kempinggel. Ha tetszik, válasszon az alkalmazásban egy országcsomagot, vagy a teljes csomagot, amelyek 1 éves használatára fizethet elő. És egyre több kempingben tudja táborhelyét közvetlenül az alkalmazásból lefoglalni.

 

Bővítés lakókocsi-hely információval

Lakókocsival készül kirándulni? Mostantól lehetőség nyílik arra is, hogy a kempingekre vonatkozó információkat kibővítse a lakókocsi-helyekre vonatkozó adatokkal. Vásároljon hozzáférést Európa-szerte 9.000 válogatott és ellenőrzött, lakókocsis kemping adataihoz, amelyek részletezik a föld alatti vezetékeket, fizetési módokat és a díjszabást is.

 

A mobil alkalmazás egyszerre 3 készüléken is használható!

Lépjen be, vagy regisztráljon a kempinginformációkat és lakókocsis táborozási lehetőségeket tartalmazó mobil alkalmazásba, és egyszerre három készüléken is megtekintheti az adatokat! 2019-től lehetséges lesz a megvásárolt vagy feloldott országcsomagok különböző készülékekre történő letöltése.

Olvassa tovább!

Regisztráljon az egyik készüléken (vagy lépjen be meglévő Én ACSI-m felületére), majd lépjen be ugyanazzal a felhasználónévvel egy másik készüléken. A mobil alkalmazás felismeri, melyik országcsomagot használhatja. Így Ön egyszerre használhatja az alkalmazást Android telefonon, iPad-en (iOS), de a Windows 10-es laptopon is!

 

Az Androidra és iPhone-ra tervezett ACSI Európa-alkalmazással mindig megtalálhatja a kívánt kempinget. Még internet kapcsolat nélkül is! E kempingkereső segítségével megbízható kempinginformációhoz juthat 31 európai ország 8000 kempingjéről, amelyek mindegyikét évente ellenőrzi az ACSI kempingspecialistája.

 

Helytakarékos megoldás

A teljes alkalmazás 8000 kempingről és 9000 lakókocsis táborhelyről tartalmaz részletes információkat, 9 országcsomagra osztott kempingről, amelyek külön-külön is letölthetők. Így Ön csak azért az információért fizet, amit használni szeretne, és tárhelyet takaríthat meg okostelefonján vagy tabletjén. Természetesen, rendkívül kedvezményes áron egyszerre megvásárolhatja a teljescsomagot is, amely 8000 kempinget, vagy 8000 kempinget és 9000 lakókocsis táborhelyet tartalmaz. Az országcsomagok ez esetben is külön-külön letölthetők.

 

Kempingkeresés az ACSI Európa-alkalmazással

Az ACSI-Európa alkalmazásban többféle módon is lehet keresgélni a kempingek és lakókocsi-helyek között. Úszómedencés, szórakoztató programot kínáló, vagy éppen átutazó kempinget keres? Csak be kell jelölnie a kívánt szolgáltatást. Az alkalmazás 250 keresési szűrőt tartalmaz!

 

Az ACSI kempingalkalmazás természetesen ország, régió, helység, vagy kempingnév szerinti keresésre is alkalmas. És nagyon praktikus útközben: az Ön tartózkodási helye alapján megtalálhatja a közelben lévő kempingeket. De kézzel is beállíthatja helyzetét a térképen, hogy az Ön úti célja közelében keressen kempingeket.

 

Az ACSI Európa-alkalmazás röviden

A praktikus keresőfunkciók és a külön-külön megvásárolható országcsomagok csak kettőt képviselnek az ACSI Európa-alkalmazás számtalan előnyös tulajdonságai közül. A kempingezés szerelmeseinek még sok más oka van rá, hogy élvezzék ezt az alkalmazást:

 
 • A térképanyag, kempingadatok és fényképek offline módban is elérhetők

 • Adja hozzá a kempingeket és lakókocsis táborhelyeket a kedvenceihez

 • Az alkalmazásban kempingeket lehet értékelni, illetve elolvasni más kempingezők értékeléseit

 • Útvonaltervezés, a kemping GPS-koordinátáinak elküldése a Google Maps-re vagy az Apple Térképekre

 • A képernyőn való gombnyomással felhívható a kemping, vagy meglátogatható a honlapja

Fedezze fel Ön is, és változtassa okostelefonját vagy tabletjét kempingkalauzzá.

Az alkalmazás egyszerűen letölthető az Ön készülékére:

 1. A mobil készüléken, ahova le szeretné tölteni az alkalmazást, lépjen be a Google Play-be, Apple App Store-ba, illetve a Microsoft Store-ból 
 2. Google Play badge Get it on Play Store


 3. Keresse meg az „ACSI Kempingek Európában alkalmazást, és töltse le *
 4. ACSI Kempingek Európában mobil alkalmazás

 5. Próbálja ki, majd vásárolja meg valamelyik csomagot a „Vásárlás és feloldás” menüpont alatt

ACSI mobil alkalmazás

 

Az ACSI Kempingek Európában-alkalmazáson kívül, az ACSI még két másik kempinges mobil alkalmazást is kínál. Itt hasonlíthatja őket össze.

 

Figyelem! Az ACSI Kempingek Európában mobil alkalmazás nem a dvd utódja. Ebben az alkalmazásban nem lehet a CampingCard ACSI díjszabásra vagy a CampingCard ACSI elfogadási időszakra szűrni.

 

Specifikáció

Az alkalmazás használható okostelefonon és tableten (Android 5-től felfelé, iOS 7-től felfelé), továbbá (Windows 10-es) laptopon és számítógépen.


 
Használati útmutató ACSI Kempingek Európában alkalmazás

Hogyan működik?

Ha szeretne többet is megtudni az alkalmazás működéséről, olvassa el a használati útmutatót.


* Ha nem találja az alkalmazást a Google Play-ben, Apple App Store-ban illetve a Windows Store-ból, akkor az Ön mobil készüléke sajnos nem alkalmas ennek az alkalmazásnak a használatára.

Különböző országcsomagok közül választhat

Név az ACSI Campings Európa mobil alkalmazásban Kempingi Kemping- és lakókocsi-hely 
Hozzáférés minden országcsomaghoz € 12,99 € 17,99
Hollandia, Luxemburg, Belgium € 1,99 € 2,99
Dánia, Norvégia, Svédország, Finnország € 1,99 € 2,99
Franciaország € 3,99 € 5,49
Spanyolország, Portugália, Andorra € 1,99 € 2,99
Olaszország, San Marino € 1,99 € 2,99
Nagy-Britannia, Írország € 1,99 € 2,99
Horvátország, Szlovénia, Görögország, Bosznia-Hercegovina € 0,99 € 1,99
Németország, Ausztria, Svájc, Liechtenstein € 2,99 € 4,49
Észtország, Magyarország, Lettország, Litvánia, Lengyelország, Románia, Szlovákia, Csehország € 0,99 € 1,99