Go to main content

Az ACSI ellenőr csoportja

Ellenőr csoport

Egy év alatt sok változás történhet egy kempingben. Új tulajdonosok, jobb szolgáltatások, átépített vizes blokkok, stb.

Ezek a változások pozitív, de akár negatív hatással is lehetnek a kemping minőségére. Ezért van az, hogy az ACSI, egyike a kevés kempingkalauz-kiadóknak, minden évben következetesen ellenőrizteti az összes, kalauzaiban felsorolt kempinget.

Majdnem 300 ACSI-ellenőr vizsgálja meg évente Európa több mint 9700 kempingjét. Ezt egy, több mint 200 szolgáltatást és egyéb fontos szempontot tartalmazó lista alapján teszik. Az ellenőrök egyúttal meg is kérdezik az ellenőrzés pillanatában éppen ott tartózkodó vendégeket. Ily módon néhány tényező, pl. az éjszakai nyugalom, objektívan értékelhető.

Ellenőr csoport

Ha Ön meglátja a recepcióm az ACSI éves ellenőrző matricát, az azt jelenti, hogy azt személyesen az ellenőr ragasztotta fel. A többi vállalkozás egy hasonló matricát szokott elküldeni a kempingnek. Még olyan szervezetek, mint a holland autóklub (ANWB) vagy az ADAC sem látogatnak és ellenőriznek évente végig minden, a katalógusaikban felsorolt kempinget.

Ellenőrünk szeptember elejéig dolgozik. Azaz, amennyiben Ön eme időpont előtt keres fel egy kempinget, előfordulhat, hogy még nem fogja ott megtalálni a legfrissebb ACSI-matricát. A legtöbb, könyv alakban és DVD-n, vagy CD-ROM-on közzétett információ megtalálható ezen a weboldalon. Ha még több információra van szüksége, akkor felhívhatja azt az ellenőrt, aki legutoljára felkereste az érintett kempinget. Ha Ön a kempinget az Eurocampings.eu-n találta, ott feltüntetjük az érintett kempinget ellenőrző ACSI-ellenőr telefonszámát is.

Érdekes ötleteket és ajánlatokat kaphat

Hírlevelünkben rengeteg ötletet, újdonságot, az ACSI ajánlatait, valamint gondosan válogatott partnerek hirdetéseit olvashatja. Az hírlevelét legfeljebb heti egy alkalommal küldjük.

Adatai biztonságban vannak, azokat nem adjuk át másoknak