Go to main content

CampingCard ACSI

Miközben Ön a megfelelő kempinget keresi, előfordulhat, hogy a kék CC lógóval találkozik. Ez azt jelenti, hogy a kemping elfogadja a CampingCard ACSI-t, amely kedvezményekre jogosít az elő- és utószezonban. Ezt a kedvezménykártyát az ACSI vezette be. Ezzel a kempingspecialista lehetőséget nyújt a kempingezőknek arra, hogy az elő- és utószezonban fix, csökkentett árakon szállhassanak meg mintegy 3600 kempingben.  A termék rövid időn belül rendkívül népszerű lett, a kempingek és a nyaralók körében is.


Tájékoztató füzet

Az ACSI kiadott egy külön tájékoztató füzetet, amely csak a kártyát elfogadó kempingeket tartalmazza. Ezt a füzetet Ön ingyen megkapja a CampingCard ACSI megvásárlásakor.

Hogyan működik a CampingCard ACSI?

A kedvezménykártya megvásárlása után töltse ki a hátoldal minden rovatát, és érkezéskor mutassa fel a kempingben. Ön éjszakánként 12,- eurót, 14,- eurót, € 16,- eurót, € 18,- eurót vagy 20,- eurót fizet. Fizetéskor ismét mutassa fel a kártyát. Így Önnek nem kell semmit adminisztrálnia, sem pedig előre fizetnie.


Mit tartalmaz a kedvezmény?

A szállás kedvezményes ára egy tartózkodási helyre vonatkozik, maximum két fő részére.  A kempingbe bemehet autóval + lakókocsival + elősátorral, autóval + sátras utánfutóval, autóval + sátorral, vagy előtetős kempingautóval. Emellett az elektromos áram, napi egy melegvizes zuhanyozás, és 1 kutya ott tartózkodása (amennyiben a kempingben ez megengedett) is benne van az árban. A szállásdíjakra, valamint azokra a szolgáltatásokra vonatkozóan, amelyeket az ár nem tartalmaz, kérjük tekintse meg a CampingCard weboldalát.


Előfizetés

A CampingCard ACSI most már előfizetéses formában is megszerezhető. Ha Ön előfizet, akkor minden évben nagy árkedvezménnyel, automatikusan házhoz küldjük Önnek a kártyát és a tájékoztató füzetet. Webáruházunkon keresztül egyszerűen előfizethet a kártyára.

Fontos! Csak azok a kempingek fogadják el a CampingCard ACSI-t, ahol szerepel a kék CC logó. Ellenőreink évente több mint 9900 kempinget keresnek fel, és ezek közül Ön több mint 3600 helyen élvezheti a kedvezménykártya előnyeit.


Due the coronavirus, many campsites have adjusted their opening dates. The information on this website may therefore be temporarily incorrect.