Go to main content

CampingCard ACSI

Miközben Ön a megfelelő kempinget keresi, előfordulhat, hogy a kék CC lógóval találkozik. Ez azt jelenti, hogy a kemping elfogadja a CampingCard ACSI-t, amely kedvezményekre jogosít az elő- és utószezonban. Ezt a kedvezménykártyát az ACSI vezette be. Ezzel a kempingspecialista lehetőséget nyújt a kempingezőknek arra, hogy az elő- és utószezonban fix, csökkentett árakon szállhassanak meg mintegy 3600 kempingben.  A termék rövid időn belül rendkívül népszerű lett, a kempingek és a nyaralók körében is.


Tájékoztató füzet

Az ACSI kiadott egy külön tájékoztató füzetet, amely csak a kártyát elfogadó kempingeket tartalmazza. Ezt a füzetet Ön ingyen megkapja a CampingCard ACSI megvásárlásakor.

Hogyan működik a CampingCard ACSI?

A kedvezménykártya megvásárlása után töltse ki a hátoldal minden rovatát, és érkezéskor mutassa fel a kempingben. Ön éjszakánként 12,- eurót, 14,- eurót, € 16,- eurót, € 18,- eurót vagy 20,- eurót fizet. Fizetéskor ismét mutassa fel a kártyát. Így Önnek nem kell semmit adminisztrálnia, sem pedig előre fizetnie.


Mit tartalmaz a kedvezmény?

A szállás kedvezményes ára egy tartózkodási helyre vonatkozik, maximum két fő részére.  A kempingbe bemehet autóval + lakókocsival + elősátorral, autóval + sátras utánfutóval, autóval + sátorral, vagy előtetős kempingautóval. Emellett az elektromos áram, napi egy melegvizes zuhanyozás, és 1 kutya ott tartózkodása (amennyiben a kempingben ez megengedett) is benne van az árban. A szállásdíjakra, valamint azokra a szolgáltatásokra vonatkozóan, amelyeket az ár nem tartalmaz, kérjük tekintse meg a CampingCard weboldalát.


Előfizetés

A CampingCard ACSI most már előfizetéses formában is megszerezhető. Ha Ön előfizet, akkor minden évben nagy árkedvezménnyel, automatikusan házhoz küldjük Önnek a kártyát és a tájékoztató füzetet. Webáruházunkon keresztül egyszerűen előfizethet a kártyára.

Fontos! Csak azok a kempingek fogadják el a CampingCard ACSI-t, ahol szerepel a kék CC logó. Ellenőreink évente több mint 9900 kempinget keresnek fel, és ezek közül Ön több mint 3600 helyen élvezheti a kedvezménykártya előnyeit.


Érdekes ötleteket és ajánlatokat kaphat

Hírlevelünkben rengeteg ötletet, újdonságot, az ACSI ajánlatait, valamint gondosan válogatott partnerek hirdetéseit olvashatja. Az hírlevelét legfeljebb heti egy alkalommal küldjük.

Adatai biztonságban vannak, azokat nem adjuk át másoknak

Adjusted opening dates: due to the effects of the coronavirus, many campsites have adjusted their opening dates. The information on this website may therefore be temporarily incorrect. Check the campsite's website or social media for the latest information.