Go to main content

Navigálás a kempinghez

Navigálás a kempinghez

A navigációs készülék használatakor nélkülözhetetlen a kemping GPS-koordinátáinak ismerete. Az Eurocampings oldalán ezért minden egyes kempingnél feltüntettük a GPS-koordinátákat. Ellenőreink a kemping bejárati sorompójánál mérték meg a koordinátákat, így nem lehet eltévedni!

Az ACSI Eurocampings weboldalán egyszerűen használhatja a Google útvonaltervezőt is. Az útikönyvek használói számára pedig leírást adunk a kemping előtti néhány kilométerről. Ez nagyon praktikus, mert sok kemping bejárata egy zsákutca végén található.

GPS-koordináták kézi beállítása

A GPS-koordinátákat a kalauzban és a honlapunkon fokban, percben és másodpercben is megadjuk. Így Ön kézzel is be tudja írni ezeket navigációs készülékébe. Ellenőrizze, hogy a készülék beállítása megfeleljen a bevitt fokrendszer alakjának. Az első szám előtt egy N betű áll (észak). A második előtt egy E (kelet) vagy egy W (nyugat).

Ezek a GPS-koordináták csak az ACSI hozzájárulásával használhatók fel kereskedelmi célokra.

A kempinghez vezető út leírása

Nem minden navigációs rendszert lehet beállítani autó-lakókocsi kombinációra. Ezért a kalauzban és a honlapon is mindig megadjuk a kempinghez vezető út utolsó néhány kilométerének leírását. De ne felejtse el figyelni a jelzőtáblákat! A legrövidebb út nem mindig a legkönnyebb.

Google Útvonaltervező

A honlapon az „Elérhetőségek” fül alatt minden kemping esetében azonnal megtervezheti útját a Google útvonaltervezővel. Kattintson a linkre és töltse ki a kiindulási pont adatait.

Due the coronavirus, many campsites have adjusted their opening dates. The information on this website may therefore be temporarily incorrect.