Go to main content

Navigálás a kempinghez

Navigálás a kempinghez

A navigációs készülék használatakor nélkülözhetetlen a kemping GPS-koordinátáinak ismerete. Az Eurocampings oldalán ezért minden egyes kempingnél feltüntettük a GPS-koordinátákat. Ellenőreink a kemping bejárati sorompójánál mérték meg a koordinátákat, így nem lehet eltévedni!

Az ACSI Eurocampings weboldalán egyszerűen használhatja a Google útvonaltervezőt is. Az útikönyvek használói számára pedig leírást adunk a kemping előtti néhány kilométerről. Ez nagyon praktikus, mert sok kemping bejárata egy zsákutca végén található.

GPS-koordináták kézi beállítása

A GPS-koordinátákat a kalauzban és a honlapunkon fokban, percben és másodpercben is megadjuk. Így Ön kézzel is be tudja írni ezeket navigációs készülékébe. Ellenőrizze, hogy a készülék beállítása megfeleljen a bevitt fokrendszer alakjának. Az első szám előtt egy N betű áll (észak). A második előtt egy E (kelet) vagy egy W (nyugat).

Ezek a GPS-koordináták csak az ACSI hozzájárulásával használhatók fel kereskedelmi célokra.

A kempinghez vezető út leírása

Nem minden navigációs rendszert lehet beállítani autó-lakókocsi kombinációra. Ezért a kalauzban és a honlapon is mindig megadjuk a kempinghez vezető út utolsó néhány kilométerének leírását. De ne felejtse el figyelni a jelzőtáblákat! A legrövidebb út nem mindig a legkönnyebb.

Google Útvonaltervező

A honlapon az „Elérhetőségek” fül alatt minden kemping esetében azonnal megtervezheti útját a Google útvonaltervezővel. Kattintson a linkre és töltse ki a kiindulási pont adatait.

Érdekes ötleteket és ajánlatokat kaphat

Hírlevelünkben rengeteg ötletet, újdonságot, az ACSI ajánlatait, valamint gondosan válogatott partnerek hirdetéseit olvashatja. Az hírlevelét legfeljebb heti egy alkalommal küldjük.

Adatai biztonságban vannak, azokat nem adjuk át másoknak