Go to main content

Ossza meg véleményét, és iPad-et nyerhet!

win een ipad

1. Tapasztalatok

Sok kempingező szeret jól felkészülten útnak indulni. Ön véleményével segíthet nekik. Hiszen egyszer fantasztikus, máskor pedig lehetett volna jobb is.

2. A kemping

Keresse meg az Ön által meglátogatott kempinget az alább látható kereső segítségével. Válassza ki az automatikusan megjelenő listából.

3. Az Ön értékelése

A kemping oldalán látható az „Értékelések” fül. Nyissa meg, és kattintson az „Adjon új értékelést” gombra. Tudassa másokkal is a kempingről kialakult véleményét!

4. Az Ön kódja

Ne felejtse el a kapott kódot! Ezt az értékelő űrlapra kell beírni, és akkor Ön automatikusan részt vesz a nyeremények sorsolásán!

Keresse meg itt az értékelni kívánt kempinget


Az akció feltételei és szabályai

Az Ön értékelését előbb ellenőrizzük, majd jóváhagyás után feltesszük a honlapra. A kempingértékelés elküldésére és az Eurocampings.eu-n való megjelentetésére az alábbi szabályok vonatkoznak:

Általános feltételek

 • Az Ön által megadott információ az Ön legjobb tudomása szerint helytálló.
 • Véleménye objektív, nem sértő, és nem tartalmaz obszcén szavakat.
 • A vélemény-nyilvánítási lehetőséget Ön nem használja üzleti, kereskedelmi célokra.
 • A CampingCard ACSI-nak jogában áll a vélemények törlése, vagy tartalmi módosítás nélküli szerkesztése. Az összegeket és az ACSI-n kívüli egyéb felek nevét eltávolítjuk a szövegből.
 • Ha Ön tiltakozni kíván egy vélemény ellen, ezt megteheti az erről az oldalról elküldött e-mail révén.
 • Ön személyesen szállt meg a kempingben, véleménye őszinte és objektív.
 • Meg kell adnia azt a nevet, amellyel a kempingben bejelentkezett.
 • Más kempingekre való utalás nem megengedett.
 • A vélemények / értékelések rovat célja nem a kérdésfeltevés és a vitatkozás.
 • Az Ön által beküldött vélemény önállóan megállja a helyét, és nem utal mások értékelésére.
 • Adjon egyértelmű magyarázatot. Különösen a nagyon rossz és a nagyon jó véleményeknél elvárjuk a konkrét példát vagy magyarázatot.
 • Családonként és csoportonként, egy adott kempingről évente egy alkalommal lehet értékelést beküldeni. Amennyiben Ön több kempingben is járt, akkor természetesen mindegyiket véleményezheti.
 • Az ACSI nem ad teret rágalomhadjáratnak, vagy arra való felbujtásnak. Az Ön panasza ezzel nem oldódik meg, és nem nyújt többletértéket a többi kempingező számára. Reklamációját beszélje meg előbb a kemping tulajdonosával vagy munkatársával. Ha tájékoztatni szeretné az ACSI-t panaszáról, akkor töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot.

Akciós feltételek - Értékelési akció szórólap

1. Hol sorsolják ki az iPad-et?
Az Apple iPad kisorsolását az ACSI Publishing BV végzi.

2. Hogyan határozzák meg a nyertes személyét?
Az akció nyertesének személye sorsolás útján dől el. Az akciós időszak lejárta után egy személy nyer iPad-et. A nyertest az általa megadott e-mail címen értesítjük. A nyeremény átadásával kapcsolatos további tájékoztatást is e-mailben küldjük el. A vesztesek nem kapnak értesítést.

3. Ki vehet részt az akcióban?
Az akcióban minden 18 év feletti személy részt vehet. Az ACSI munkatársai és azok családtagjai kizárásra kerülnek a részvételből. Az ACSI minden időben fenntartja a jogot a csalással (vagy arra irányuló kísérlettel) bejutó résztvevők kizárására, és a nyeremény megtagadására.

4. Mik a nyeremények, és hány nyeremény van?
Az akcióban való részvétellel egy darab Apple iPad-re lehet esélyt szerezni. Az összes résztvevő között egy darab iPad kerül kisorsolásra.

5. Az akció kezdete és vége
Az akció 2021. január 1-jén kezdődik, és 2021. december 31-ig tart. Az akciós időszak lejárta után tesszük közre a nyertes nevét.

6. A részvétel módja?
Az akcióban való részvételhez, kattintson arra a kempingre a www.eurocampings.eu oldalon, amelyről értékelést kíván adni. Az „Értékelések” fül alatt írja le a kempingről szerzett tapasztalatait. Az oldal alján látható a „Promotion code” mező. Ide írja be az akció kódját, amely az akciós szórólapon található. A kód beírása után lesz esélyes az iPad-re.

7. Lehetséges-e a többszöri részvétel?
Igen, minden egyes beküldött értékelés külön részvételnek számít. A nyereményre való esélyszerzéshez minden értékelésnél újra és újra be kell írni az akciós kódot.

Az akció keretében a résztvevőktől kapott személyes adatokat szigorúan bizalmasan, és az érvényes adatkezelési szabályokkal összhangban kezeljük. A résztvevők a versenyben való részvételükkel hozzájárulnak ahhoz, hogy nevüket a szervezők nyerés esetén közzétegyék. Az ACSI jogosult az akció (indoklás nélküli) módosítására vagy visszavonására.

Érdekes ötleteket és ajánlatokat kaphat

Hírlevelünkben rengeteg ötletet, újdonságot, az ACSI ajánlatait, valamint gondosan válogatott partnerek hirdetéseit olvashatja. Az hírlevelét legfeljebb heti egy alkalommal küldjük.

Adatai biztonságban vannak, azokat nem adjuk át másoknak