Go to main content

Ossza meg véleményét, és iPad-et nyerhet!

win een ipad

1. Tapasztalatok

Sok kempingező szeret jól felkészülten útnak indulni. Ön véleményével segíthet nekik. Hiszen egyszer fantasztikus, máskor pedig lehetett volna jobb is.

2. A kemping

Keresse meg az Ön által meglátogatott kempinget az alább látható kereső segítségével. Válassza ki az automatikusan megjelenő listából.

3. Az Ön értékelése

A kemping oldalán látható az „Értékelések” fül. Nyissa meg, és kattintson az „Adjon új értékelést” gombra. Tudassa másokkal is a kempingről kialakult véleményét!

4. Az Ön kódja

Ne felejtse el a kapott kódot! Ezt az értékelő űrlapra kell beírni, és akkor Ön automatikusan részt vesz a nyeremények sorsolásán!

Keresse meg itt az értékelni kívánt kempinget


Az akció feltételei és szabályai

Az Ön értékelését előbb ellenőrizzük, majd jóváhagyás után feltesszük a honlapra. A kempingértékelés elküldésére és az Eurocampings.eu-n való megjelentetésére az alábbi szabályok vonatkoznak:

Általános feltételek

 • Az Ön által megadott információ az Ön legjobb tudomása szerint helytálló.
 • Véleménye objektív, nem sértő, és nem tartalmaz obszcén szavakat.
 • A vélemény-nyilvánítási lehetőséget Ön nem használja üzleti, kereskedelmi célokra.
 • A CampingCard ACSI-nak jogában áll a vélemények törlése, vagy tartalmi módosítás nélküli szerkesztése. Az összegeket és az ACSI-n kívüli egyéb felek nevét eltávolítjuk a szövegből.
 • Ha Ön tiltakozni kíván egy vélemény ellen, ezt megteheti az erről az oldalról elküldött e-mail révén.
 • Ön személyesen szállt meg a kempingben, véleménye őszinte és objektív.
 • Meg kell adnia azt a nevet, amellyel a kempingben bejelentkezett.
 • Más kempingekre való utalás nem megengedett.
 • A vélemények / értékelések rovat célja nem a kérdésfeltevés és a vitatkozás.
 • Az Ön által beküldött vélemény önállóan megállja a helyét, és nem utal mások értékelésére.
 • Adjon egyértelmű magyarázatot. Különösen a nagyon rossz és a nagyon jó véleményeknél elvárjuk a konkrét példát vagy magyarázatot.
 • Családonként és csoportonként, egy adott kempingről évente egy alkalommal lehet értékelést beküldeni. Amennyiben Ön több kempingben is járt, akkor természetesen mindegyiket véleményezheti.
 • Az ACSI nem ad teret rágalomhadjáratnak, vagy arra való felbujtásnak. Az Ön panasza ezzel nem oldódik meg, és nem nyújt többletértéket a többi kempingező számára. Reklamációját beszélje meg előbb a kemping tulajdonosával vagy munkatársával. Ha tájékoztatni szeretné az ACSI-t panaszáról, akkor töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot.

Akciós feltételek - Értékelési akció szórólap

1. Hol sorsolják ki az iPad-et?
Az Apple iPad kisorsolását az ACSI Publishing BV végzi.

2. Hogyan határozzák meg a nyertes személyét?
Az akció nyertesének személye sorsolás útján dől el. Az akciós időszak lejárta után egy személy nyer iPad-et. A nyertest az általa megadott e-mail címen értesítjük. A nyeremény átadásával kapcsolatos további tájékoztatást is e-mailben küldjük el. A vesztesek nem kapnak értesítést.

3. Ki vehet részt az akcióban?
Az akcióban minden 18 év feletti személy részt vehet. Az ACSI munkatársai és azok családtagjai kizárásra kerülnek a részvételből. Az ACSI minden időben fenntartja a jogot a csalással (vagy arra irányuló kísérlettel) bejutó résztvevők kizárására, és a nyeremény megtagadására.

4. Mik a nyeremények, és hány nyeremény van?
Az akcióban való részvétellel egy darab Apple iPad-re lehet esélyt szerezni. Az összes résztvevő között egy darab iPad kerül kisorsolásra.

5. Az akció kezdete és vége
Az akció 2019. január 1-jén kezdődik, és 2019. december 31-ig tart. Az akciós időszak lejárta után tesszük közre a nyertes nevét.

6. A részvétel módja?
Az akcióban való részvételhez, kattintson arra a kempingre a www.eurocampings.eu oldalon, amelyről értékelést kíván adni. Az „Értékelések” fül alatt írja le a kempingről szerzett tapasztalatait. Az oldal alján látható a „Promotion code” mező. Ide írja be az akció kódját, amely az akciós szórólapon található. A kód beírása után lesz esélyes az iPad-re.

7. Lehetséges-e a többszöri részvétel?
Igen, minden egyes beküldött értékelés külön részvételnek számít. A nyereményre való esélyszerzéshez minden értékelésnél újra és újra be kell írni az akciós kódot.

Az akció keretében a résztvevőktől kapott személyes adatokat szigorúan bizalmasan, és az érvényes adatkezelési szabályokkal összhangban kezeljük. A résztvevők a versenyben való részvételükkel hozzájárulnak ahhoz, hogy nevüket a szervezők nyerés esetén közzétegyék. Az ACSI jogosult az akció (indoklás nélküli) módosítására vagy visszavonására.